Mașinile au devenit o necesitate și facilitează orice drum parcurs. În special pentru familiile care au copii, diminețile sunt cele mai dificile, deoarece fiecare copil trebuie dus la școală și părinții mai apoi trebuie să meargă la serviciu. În acest sens, o mașină este necesară pentru oricine, un mod util de transport. Totuși, pentru unele persoane locul lor de muncă constă în orele de condus. Cei care transportă marfă pentru diferite magazine sau curierii, se folosesc zilnic de mașină.

Atunci când o persoană parcurge foarte mulți km pe săptămână la volan, caută să îmbunătățească aceste ore prin metode ce aduc un confort sporit sau cel puțin o stare mai bună. Pentru început optează pentru un aparat radio sau un modulator pentru a asculta muzică în timpul mersului. După o perioadă este nevoie de alte elemente, iar cei de la Perne Auxiliare au soluția.

Pernele auxiliare AirPower

Pernele auxiliare sunt o soluție optimă pentru orice mașină. Ele ridică nivelul acesteia și oferă o stabilitate mai bună mașinii atunci când este încărcată cu diferite mărfuri. Pe site-ul https://perneauxiliare.ro/ sunt disponibile astfel de perne, care trebuie alese în funcție de marca mașinii. Acestea trebuie să se potrivească perfect mașinii. Din acest motiv, pe acest site se poate adăuga marca mașinii și alte detalii relevante în căsuțele corespunzătoare, după care este generat produsul care se potrivește cel mai bine.

Un set complet este aproximativ 300 de lei, dar investiția va merită fiecare leu,  deoarece schimbările din timpul condusului vor fi vizibile încă din primele minute. Un set complet conține două perne auxiliare, două bucșe de poziționare, 1 kit de pompare, 1 spray de silicon. Odată cu pachetul vor veni toate elementele necesare pentru montare și nu este nevoie de nici un fel de dezasamblare a arcurilor, deoarece pernele pot fi introduse printre acestea și mai apoi umflate. Kitul de pompare constă în furtun de înaltă presiune, conector cu filet, supapă de înaltă presiune, ventil supapă, colier din oțel inoxidabil, adaptoare cu 3 ieșiri și colier din plastic.

Optează pentru o astfel de suspensie pneumatica și mașina va avea o stabilitate mai bună și contactul cu diferite gropi nu va mai fi atât de puternic. Nu poate schimba nimeni străzile din România, în afară de cei responsabili, dar poți schimba confortul din timpul orelor de condus. Perne Auxiliare pune la dispoziție toate elementele necesare pentru a atenua acest contact cu gropile.

Caracteristicile pernelor auxiliare

Acestea sunt o variantă utilă care rezistă în timp. Datorită pernelor auxiliare mașina are același grad de ridicare de la sol atât în față cât și în spate când este încărcată cu marfă. În acest fel, spatele mașinii nu va mai fi lăsat și botul ridicat, fapt ce prezenta un grad de risc mai mare pentru șofer, pentru că nu vedea bine șoseaua.

Pentru ca acestea să se mențină în timp, au un grad ridicat de rezistență la temperaturi joase de -50 de grade Celsius și ridicate de până la 80 de grade Celsius. Nu sunt afectate de contactul cu apă, ulei sau combustibil și sunt o variantă de luat în calcul.

Pentru comenzi sau alte informații accesați site-ul sau contactați reprezentanții la numărul de telefon 0744 870 142.