Filmările pentru Liber ca pasărea cerului, serialul de comedie cu Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante în rolurile principale, pe care telespectatorii Antenei 1 îl pot vedea în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Antena 1, nu au fost lipsite de momente amuzante sau mai dificile.

Există o scenă în care Ducu (n.n. interpretat de Marius Florea Vizante) și Orlando (n.n. interpretat de Ștefan Bănică) sunt bătuți măr, iar machiajul a durat câteva ore. De asemenea, în același episod, cei doi au luat un câine pe care au vrut să-l transforme într-unul mai blănos, așa că i-au lipit blană pe corp. Sărăcuțul câine se scutura de fiecare dată. În concluzie, secvența a durat foarte mult, rugându-ne la Dumnezeu și la câine să stea măcar cinci secunde cuminte ca să-l putem filma”, își amintește Ștefan Bănică, amuzat.

Întotdeauna e greu să filmezi pe stradă, printre trecători. Pregătești totul cu mare atenție și fix când se strigă “Acțiune! cineva se pune în fața camerei sau cere un autograf… Dai stop și… de la capăt o dată, de două ori, de… nouă!”, adaugă Marius Florea VIzante.

Au fost și multe momente amuzante. Țin minte că filmam într-o dubă cu Ducu – Marius Florea Vizante și Ariciu, un alt personaj din serial, interpretat de Adrian Anghel, iar după scena filmată ne-am uitat pe monitor la ce filmaserăm și cred că am râs jumătate de oră, iar Vizante, de la atâta râs, a făcut un junghi intercostal”, mai spune Ștefan Bănică.

Peripețiile lui Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante) continuă duminică, în prima zi de Paşte, de la ora 20:00, la Antena 1, în cel de-al doilea episod al serialului de comedie Liber ca pasărea cerului.

Savurosul serial de comedie spune povestea a doi prieteni din copilărie, Ducu Popescu, un meteorolog timid și ușor aiurit care își pierde serviciul, casa, mașina și e pe cale să divorțeze, și Orlando Popârlan, un pierde-vară pentru care viața este o nesfârșită aventură, care se reîntâlnesc acum, la 40 de ani, când fiecare dintre ei trece printr-o criză.