Mecanicul auto de la Românii au talent a devenit vedetă peste noapte. În doar câteva ore, Radu Palaniță a adunat sute de mii de vizualizări pe youtube cu interpretarea sa de vineri seară de la PRO TV.

Cine ar fi crezut că un mecanic auto, în vârstă de 40 ani, fără studii muzicale, dar înzestrat cu o voce superbă, poate în doar câteva ore, de la apariţia într-o emisiune de talente, să impresioneze milioane de români.

Radu Palaniță a decis să participe la emisiune pentru a avea parte de o a doua șansă, după ce în 2019 nu a întors niciun scaun la Vocea României. Decis să demonstreze că a învățat din sfaturile primite la acel moment, el a urcat pe scena talentului cu piesa: I who have nothing.

Timbrul special, interpretarea fără curus, care-ţi face pielea de găină, l-au făcut star naţional în doar câteva ore, un lucru nemai văzut până acum în România.

Florin Călinescu a fost dat gata de vocea lui Radu şi fără să ezite, a apăsat butonul auriu şi l-a trimis direct în semifinale.

Interpretarea lui l-a făcut pe Florin Călinescu să spună: ”Nu pot lăsa doar pe mâna destinului. Vreau să te responsabilizez” și să apese, imediat, butonul auriu!

A fost cel de-al patrulea Golden Buzz din sezonul 10 al emisiunii Românii au talent.

În doar 14 ore, pe youtube, video cu interpretarea lui Radu Palaniţă a adunat peste 214,000 vizualizări, 7.100 de like-uri şi aproximativ 600 de comentarii. La aceste vizualizări de pe youtube se adaugă şi cele de pe site-ul oficial al emisiunii Românii au talent.

Aproximativ 2.9 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:23, aproximativ 3.6 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.