Pepe se bronzează la cuptor. Artistul a apărut la rubrica de matrimoniale

Pepe se bronzează la cuptor. Artistul a apărut la rubrica de matrimoniale
loading...

Maria, fiica cea mare a lui Pepe, dezvăluie câteva dintre secretele celebrului său tată joi, 21 decembrie, de la ora 21.15, în ultima ediție “Aici eu sunt vedeta” a actualului sezon.

Cu această ocazie vom afla de la simpatica fetiță că Pepe are obiceiul să se bronzeze la… cuptor și… la ceas. De ce spune asta Maria, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi seara, în cadrul show-ului prezentat de Dan Bittman.

Tot atunci, aflăm de la mica Maria că tatăl ei a apărut din greșeală la rubrica de anunțuri matrimoniale, că se dă cu mult parfum și că cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut a fost acela când a tuns-o la zero pe surioara ei mai mică, Rosa.

Ce alte secrete dezvăluie micuța Maria, dar și din ce motiv apare Pepe în emisiune cu părul pus pe bigudiuri, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 21 decembrie, de la ora 21.15, în ultima ediție “Aici eu sunt vedeta” a actualului sezon.

 

Categorii: SHOWBIZ

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Scrie un comentariu

<