Pedofilul care a agresat doi copii în lift este poliţist în Bucureşti

Dezvăluiri bombă în cazul bărbatului care a agresat în urmă cu trei zile, doi copii într-un lift din Bucureşti. Pedofilul este poliţist la Brigada Rutieră a Capitalei.

Bărbatul a fost găsit de poliţisti după trei zile de căutări. Acesta şi-a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor. Pedofilul nu este la primul incident de acest gen. În 2015, un caz similar s-a produs în luna octombrie, tot într-un lift din Bucureşti, unde trei fetiţe au fost agresate sexual. Însă nu s-a putut identifica persoana în baza imaginilor din acel lift.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul aşteaptă ca cele trei fete să intre în scara blocului. El se grăbeşte să prindă uşa deschisă şi intră imediat după ele. Le aşteaptă pe cele mici să urce în lift şi se opreşte câteva secunde pe scări. Vrea să vadă la ce etaj ajung micuţele. Bărbatul mai aruncă un ochi la intrarea în bloc să se asigure că nu se apropie vecinii şi o ia la fugă pe scări.

Următoarele imagini le arată pe cele trei fete în momentul în care ies din lift, însoțite de bărbat. La ieşirea din bloc, el o pipăie pe una dintre copile, iar pe cea care i-a deschis uşa o ciupeşte de obraz. La doar câteva secunde, cea mică se şterge speriată pe faţă.

Tatăl unuia dintre copii explică modul în care agresorul a ajuns în preajma fetelor.

„Ideea e că ele au urcat singure. Pe camere se vede cum el aşteaptă, se uită la lift să vadă etajul. Liftul îţi arată la ce etaj urci. El aştepta pe scări, mai sus un pic, după ce au intrat ele în lift. A văzut etajul 6. S-a dus la un etaj mai sus, la 7”, povestește bărbatul.

„Eu am petrecut copiii la uşă. Şi-au schimbat rolele, au ieşit şi am închis uşa. Moment în care cred că el a coborât de la 7 foarte repede. Până s-au închis uşile, el a avut timp să coboare repede şi să tragă uşile, să blocheze liftul”, adaugă el.

Specialiştii spun că atât cazul din 2015, cât şi cel de zilele trecute se aseamănă.