Duminică, 11 decembrie, de la ora 20.00, Antena 1 difuzează Finala iUmor, când va fi desemnat marele câștigător al trofeului iUmor și al premiului de 20.000 de euro.

Duminică seara de la ora 20.00, Antena 1 difuzează marea finală a emisiunii iUmor. Cei nouă finaliști, Adrian Lungu, Ana Maria Călița, Ionuț Rusu, BonBon Bombay, Marius Covache, Mane Voicu, Maria Popovici, Andrei Voicu, George Țintă, desemnați de telespectatori în urma voturilor exprimate pe aplicația emisiunii, se vor lupta pentru trofeul iUmor și marele premiu de 20.000 de euro.

Fiecare dintre concurenții finaliști va prezenta în fața juriului și a publicului un moment cu care speră să obțină de la fiecare dintre cei trei jurați un LIKE. Doar cei care vor obține trei LIKE-uri vor putea intra la votul final care aparține telespectatorilor. Ca în primul sezon, „bucătăria” emisiunii este la vedere, astfel încât transparența votării să fie maximă.

Emisiunea fost deja înregistrată, dar voturile telespectatorilor vor putea fi exprimate LIVE, în timpul emisiunii. Echipa de producție a filmat câte un final pentru fiecare concurent care a obținut trei „Da” din partea juraților, însă doar cel care va obține cel mai mare număr de voturi din partea publicului va fi desemnat marele câștigător al marelui trofeu și al premiului de 20.000 de euro.

maria-popoviciana-maria-calitaadrian-lunguandrei-voicubonbon-bombaygeorge-tintaionut-rusumane-voicumarius-covache