România a rămas fără reprezentanți în proba de simplu masculin a turneului de tenis BRD Năstase Țiriac Trophy 2016 încă din prima zi. Marius Copil și Adrian Ungur au fost eliminați în primul tur la simplu iar Victor Hănescu și Vlad Victor Cornea în primul tur la dublu.

Românilor nu le merge deloc bine pe zgura de la Arenele BNR la ultima ediție a  BRD Năstase Țiriac Trophy.

Adrian Ungur și Marius Copil, posesorii unui wild card din partea organizatorilor, au eșuat lamentabil încă din primul tur.

Adrian Ungur, aflat pe locul 193 ATP, a pierdut partida în fața lui Guido Pella, favorit numărul 6 la București, în două seturi, scor 5-7, 2-6, după o oră și 40 de minute de joc.

Marius Copil, aflat pe locul 186 în lume, a cedat partida din primul tur, în trei seturi, scor 1-6, 6-3, 2-6, în fața lui Damir Dzumhur, tot după o oră și 40 de minute de joc.

Nici la dublu românii nu merg bine la turneul de la Arenele BNR

Victor Hănescu și Vlad Victor Cornea au fost eliminați încă din primul tur la dublu masculin de americanii Eric Butorac și Scott Lipsky, scor 2-6, 3-6.

În primul tur al probei de dublu masculin de la BRD Năstase Țiriac Trophy 2016 au mai rămas românii Horia Tecău și Florin Mergea, capi de serie numărul unu, care joacă împreună în premieră la turneul de la București, cât și Marius Copil și Adrian Ungur câștigătorii turneului în 2015.