Patrizia Paglieri face dezvăluiri despre Asia Express. Ce a păţit cu o zi înainte de a fi eliminată din competiţie

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, au părăsit concursul Asia Express, după ce au pierdut la cursa pentru Ultima Șansă în Georgia. După ce a fost pusă la colţ pentru că din cauza ei, Francesco a fost eliminat, Patricia face dezvăluiri incredibile despre Asia Express.

Fanii care i-au reproşat faptul că nu a luptat până la capăt, nu ştiu defapt ce a păţit celebrul Chef, cu doar o zi înainte de probele de foc cuprinse în cursa pentru ultima şansă la Asia Express – Drumul Împăraţilor.

În ediția cu numărul 29 a competiției Asia Express, sezonul patru, echipa formată din Patrizia și Francesco a fost eliminată în ultima etapă din Georgia, în timp ce concurenții rămași au plecat în cursa din Iordania.

Invitată, alături de fiul ei, la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, Patrizia a vorbit deschis despre ultima experiență din emisiune, când starea de sănătate nu a fost tocmai bună din cauza oboselii și a căldurii.

„Toată lumea mi-a scris că din vina mea a ieșit Francesco. Cu o zi înainte mi-a fost foarte rău. Doar că nu s-a văzut pe cameră, iar lumea nu știe. Mie mi-a fost foarte, foarte rău. A venit doctorul, am stat o zi pe perfuzii”, și-a amintit fosta concurentă.

Pe contul personal de Instagram, Patricia a vrut să le mulțumească tuturor pentru susținere: „a fost și rămâne cea mai frumoasă experiență din viața mea lângă Francy. Grazie!!!”, a postat Patrizia în social media.

Francesco le-a transmis fanilor că a ajuns într-o etapă la care doar visa: în viață trebuie să ne cunoaștem limitele, iar în Asia Express limitele sunt în echipă și nu la singular. Mă bucur pentru cea mai minunată experiență din viața mea și mă bucur că a fost împreună cu mama. Vă mulțumesc tuturor pentru susținerea voastră.