Patricia Țig a reuşit victoria carierei. A eliminat-o pe principala favorită a turneului de la Bucureşti

Patricia Țig a reuşit victoria carierei. A eliminat-o pe principala favorită a turneului de la Bucureşti
loading...

Patricia Țig, venită din calificări, a reuşit joi, victoria carierei. A eliminat-o pe Anastasija Sevastova, locul 12 mondial, campioana en-titre și favorita principală a turneului de la București.

Patricia Țig pare să fie într-o formă de invidiat. Românca a reuşit una dintre cele mai importante victorii ale carierei și, totodată, surpriza turneului de la BRD Bucharest Open 2019. A învins-o în două seturi, pe letonă, scor 6-2, 7-5.

Patricia Tig a ajuns pe tabloul principal după trei victorii în calificări (și alte victorii obținute într-un turneu de pre-calificare, care i-au adus un wild card pe tabloul de calificări).

Cu acest rezultat, Țig își duce seria de meciuri câștigate la București la cinci, iar de săptămâna viitoare ea va urca sute de locuri în clasamentul WTA, fiind aproape să revină printre primele 400 de jucătoare ale lumii.

În sferturi de finală,Patricia Ţig va juca cu cehoaica Kristyna Pliskova, favorita 8 a turneului.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro