O contribuție însemnată în creșterea unei afaceri o aduce prezența sa în mediul virtual. În prezent, online-ul este cel care vinde cel mai mult – oricine ar trebui să știe asta și cu atât mai mult cei care au un business. Pentru că totul trebuie realizat cu responsabilitate și mai ales strategic, este posibilă creșterea afacerii astfel cu ajutorul unor obiective bine stabilite și implimentări realizate de experți în domeniu.

Specialiștii E-Advertising, o agenție de digital marketing din Suceava, cunoaște îndeaproape modul în care a evoluat și continuă să evolueze situația astfel că s-au adaptat în permanență la toate schimbările ce vizează lumea de digital marketing. Iată care sunt și recomandările acestora vizavi de creșterea unui business.

Setarea unor obiective precise

Se cunosc obiectele companiei? Contează foarte mult realizarea unei imagini clare cu privirea unora, respectiv stabilirea unei strategii bine definite – resursele in acest sens sunt de obicei limitate. Indiferent ca este vorba despre creșterea vânzărilor sau despre atragerea de clienți, de creșterea notorietății brandului sau alte astfel de obiective, conștientizarea faptului că este necesar timp pentru a apărea rezultate este necesară.

Recomandarea experților este ca focusul să fie pus inițial asupra celor mai importante aspecte. Atunci când definirea obiectivelor se realizează corespunzător, atât metodele, cât și instrumentele de folosit pentru atingerea acestora va fi una limitată. Este un sfat pe care această agentie digital marketing le ofera cu caldură ȋntrucat astfel se face economie de timp, dar şi de resurse financiare.

Conștientizarea și creșterea angajamentului

În comparație cu etapele tradiționale ce se obișnuiau a fi aplicate, acum instrumentele de Digital Marketing au un cu totul alt impact, dar și mod de acționare. Administratorii unui site, respectiv al celui de prezentare al afacerii, interacţioneaza cu persoane pe care le cunosc deja atunci când utilizează instrumente ca Facebook-ul, Twitter-ul, LinkedIn, newslettere, Instagram etc.

Acesta este noul concept prin care afaceriștii pot intra în contact cu cei ce au habar de brandul lor, de produsele și serviciile pe care le au de oferit. Aceștia sunt cei care vor răspândi ulterior, conștient sau inconștient celorlalți vești cu privire la acestea.

Capătă mult mai mult încredere brandul atunci când recomandările vin din partea unor persoane care au încercat deja produsele respective spre exemplu. În acest mod și consumatorii potențiali vor fi mai dispuși a cumpăra.

Impactul unor CTA inteligente

Introducerea de butoane Call to Action în campaniile de Social Media Marketing constituie fără doar și poate o strategie de efect. Potrivit diverselor studii realizate în acest sens, prezența unui singur buton CT ar putea crește interacțiunea cu site-ul cu până la 137%. Nu este recomandată aglomerarea cu astfel de butoane însă pentru a nu crea confuzie în rândul clienților. De altfel și formularea lor trebuie să fie pe cât se poate de clară, pentru a capta atenția. Atunci când este păstrat un traseu simplu, scopurile sunt atinse cu mult mai multă eficiență.

Rezultatele campaniei de Email și Social Media

După ce au fost create CTA-uri inteligente, următorul pas de îndeplinit se referă la implicarea directă a „ambasadorilor” menționați ai brandului. Sunt afaceri care utilizează numai Email Marketing și altele care se axează pe Social Media Marketing. Potrivit studiilor, atât un instrument, cât și celălalt, împreună, aduc rezultate mai satisfăcătoare.

Prin combinarea acestora, va crește și numărul de urmăritori și implicit afacerea își va face o reputație în mediul online. Reușesc să crească în angajament mai ales afacerile de tip start up sau de dimensiuni mici, cu pana la 73% prin aceste instrumente. Totodată crește și numărul consumatorilor, precum și a recomandărilor, iar toate acestea nu sunt decât beneficii pentru afacere.

Pe e-advertising.co găsesc cei interesați soluțiile potrivite de digital marketing prin care să aducă afacerea la următorul nivel.