Dacă îţi place să joci tenis de câmp şi vrei să participi la un turneu de tenis pentru amatori începători, înscrie-te la turneul RTP 100 din 14 iunie 2020 ce se va organiza la Club Sportiv Galaxy din BUCUREŞTI. Arbitra, premii, tenis, adrenalină, competiţie, trofee. Toţi jucătorii primesc premii în bani, chiar şi cei care pierd în primul tur. 

Fă-ţi cont de jucător în circuitul RTP. Contul este gratuit.

Înscrierile se fac până cel târziu pe 11 mai 2020, la email office@tenispremium.ro,  telefon: 0721059141 sau prin contul de jucător, direct pe site-ul www.tenispremium.ro.

Pe 12 mai la ora 19,00, se va realiza tragerea la sorţi a tablourilor de concurs, prin transmisie video live pe pagina de facebook a Romanian Tenis Premium.

Taxa de participare este de 100 lei în proba de simplu masculin/feminin.

Turneul se va organiza la următoarele probe:
– Simplu masculin – tablou de 32 jucători
– Simplu feminin –  tablou de 32 jucătoare

RTP asigură arbitru pentru fiecare meci, plus mingi de joc. Fiecare jucător primeşte apă, banană şi un baton lion pentru fiecare meci jucat. Toţi jucătorii primesc premii de la sponsori iar cei care câştigă cel puţin un meci, primesc şi premii în bani.

RTP nu percepe taxă de membru şi nici taxă de teren şi este singurul circuit din România care oferă premii tuturor jucătorilor.

Finala RTP 100  din 14 iunie, va fi tranimsă live pe pagina oficială de facebook a Romanian Tenis Premium.