Pariuri Loto Online – ce să joci să ieși în profit

Dacă ai jucat vreodată la loto, ai mai urmărit rezultatele la televizor sau ai auzit de la prieteni, probabil ai observat că unii par să câștige constant în timp ce alții participă la extrageri loto de ani de zile fără niciun rezultat.

 

Loteriile sunt un joc de noroc la fel ca jocurile de cărți sau păcănelele, dar chiar și așa există metode de a-ți îmbunătăți șansele de câștig la loterii.

 

Motivul principal pentru care unii tot joacă și joacă și nu câștigă nimic este că aceștia pariază pe Loteria Română, probabil la Loto 6 din 49 unde nu doar că șansele de câștig sunt mici, dar și premiile pentru 3 sau 4 numere nu îți aduc câștiguri care să merite.

 

De aceea este imperativ ca dacă vrei să joci la loto să o faci online. Loteriile online seamănă mai mult cu pariurile sportive decât cu loteria clasică de la agenții stradale. Nu vei putea câștiga jackpotul cel mare pe care îl vezi la televizor, dar vei câștiga mult mai des și raportat la nivelul pariului tău.

 

Loto online funcționează pe cote, iar aceste cote sunt în funcție de probabilitatea ta reală de câștig. Deci dacă ai pariat doar un leu, dar ai nimerit o cotă de 120.000 de exemplu, vei primi un premiu de 120000 RON.

 

Prin urmare, concluzionăm că online este mai ietin să pariezi și nu ești nici limitat, poți să pariezi cât de mult sau de puțin vrei, iar premiile vor fi mult mai mari decât online pentru câteva numere pentru care offline n-ai fi primit aproape nimic.

 

Dar hai să aflăm și care sunt loteriile pe care ai cele mai bune șanse de a face profit.

Cele mai populare loterii în România

La momentul de față, cele mai populare loterii online pentru jucătorii români sunt:

 

 • Loto Polonia Multi 20/80
 • Grecia Kino 20/80
 • Italia Win For Life
 • Loto Slovacia Keno 20/80
 • Italia SuperEnalotto 6/90
 • Loto EuroMillions 5/50
 • Loto SUA MegaMillions 5/70

 

Ține minte că nu poți juca la Loteria Română online încă, deci singura posibiltate pe care o ai este să pariezi pe loterii internaționale de top.

Grecia Kino 20/80

La Grecia se extrag 20 de bile dintr-un total de 80. Această loterie este populară și productivă deoarece organizează zilnic extrageri din 5 în 5 minute între orele 09:00 și 22:00. Deci poți paria oricând și vei afla rezultatul extragerii în maxim 15-20 de minute.

 

Poți plasa biletul chiar cu 2-3 minute înainte de extragere, iar rezultatele vor fi afișate cam în 10-15 minute. Deci poți folosi diferite strategii de pariuri și să tot modifici miza în funcție de rezultate. Poți juca aceleași numere pe extrageri consecutive și în mai puțin de o oră afli dacă ți-a ieșit ceva.

Polonia Multi 20/80 

Zilnic au loc două extrageri, la 15:00 și la 22:40, ”Polonia Multi 1” și ”Polonia Multi 2”/”Polonia Multi Multi”. Și aici se extrag 20 de numere din 80, doar că extragerile sunt mai rare.

 

Poți folosi diferite strategii de pariuri și să afli rezultatele extragerii anterioare înainte de a paria în continuare, așa cum la SlotsCalendar poți verifica în calendarul cu sloturi ce jocuri apar înainte ca acestea să se lanseze.

Win For Life 10/20

Este o loterie italiană care are extrageri zilnic din oră în oră de la 08:00 la 23:00. Aici se aleg 10 din 20 de bile. Poți paria pe un număr la cotă de 1.90, poți paria pe 2/2, 3/3 sau 4/4, poți juca în o mulțime de moduri, iar jumătate din numere vor fi câștigătoare.

 

Poți paria zilnic pe multe extrageri știind rezultatele de la precedenta, deci poții folosi strategii precum Martingale sau Fibonacci.

De ce să joci loto online, nu offline

Sunt nenumărate motie pentru care să joci la case de pariuri și cazinouri online și nu la agenții stradale. Online poți miza pe orice sumă vrei, poți juca orice sistem vrei, ai toată libertatea din lume.

 

Poți pune până la 15-16 numere pe bilet și poți selecta până la 8 numere în aceeași combinație, indiferent la ce loterie online internațională joci.  Și cu doar 1 RON sau 2 RON poți avea mai multe sisteme pe un bilet.

 

Hai să recapitulăm toate motivele pentru care e mai bine să joci la loterii online decât la cele offline:

 

 • Poți paria zilnic pe zeci de loterii diferite, în timp ce la Loteria Română ai doar câteva extrageri pe săptămână.
 • poți paria cu doar câteva minute înainte ca extragerea să aibă loc (depinde pe ce loterie și la ce agenție joci).
 • Poți paria online, din confortul casei tale sau chiar de oriunde, de pe telefon / tabletă fără să trebuiască să cauți o agenție.
 • poți personaliza biletul de pariuri exact cum vrei, cu  orice miză și orice sistem îți dorești.
 • Poți juca pe ce sumă vrei, oricât de mică sau de mare, începând de la doar 1 RON.