Incadrate in categoria jocurilor de noroc, pariurile sportive sunt apreciate de foarte multi romani, pentru care acestea sunt mai degraba considerate o forma de distractie. Pariurile sunt mereu asociate cu sportul in sine, cu cele mai importante competitii din fotbal si nu numai.

In ultima perioada, performantele deosebite in tenisul mondial inregistrate de Simona Halep au adus in prim-plan si acest sport in biletul zilei jucat la agentiile de pariuri din tara noastra. Exista multe persoane care pariaza in mod regulat, in general sume mici ce nu au un impact puternic atunci cand sunt pierdute. Cu ceva cunostinte si cu noroc, se poate ajunge insa la castiguri importante, chiar si de sute de ori suma riscata (pariurile care combina mai multe pronosticuri).

Sunt deja cateva luni de cand mai multe case de pariuri online internationale au intrat si pe piata din Romania, pe segmentul de pariuri pe internet. Printre acestea se remarca prezenta Unibet, operator de top pe plan european in pariurile online. „Suntem un lider in lumea digitala, cu mai mult de 17 ani de experienta in siguranta jucatorilor, fiind de asemenea pioneri ai dezvoltarii in lumea digitala. Suntem un operator regulat cu licente in cateva din tarile din Europa (Franta, Belgia, Danemarca, Italia, UK), precum si in Australia. Unibet Group Plc este o companie listata oficial la Bursa de Valori NASDAQ OMX Nordic Exchange din Stockholm, avand in plus birouri in Londra, Malta, Australia”, se precizeaza pe www.unibet.ro.

Unibet este mereu in prim-plan pe site-urile de profil – site-uri de sport, dar si cluburi online ale pasionatilor de pariuri sportive. Astfel, tot mai multi jucatori romani care trec in mediul online (dupa ce au experimentat in trecut pariurile offline) aleg sa-si deschida cont online la Unibet. Aceasta casa de pariuri online se remarca atat prin oferta de bun venit (bonus pentru pariu fara risc), dar si prin nivelul ridicat al cotelor in general. Serviciile sunt mereu un punct important, astfel ca cei de la Unibet ofera suport permanent clientilor, pentru satisfactie maxima.

Conform celor mai recente date comunicate de Unibet, peste 13,5 milioane de persoane pasionate de pariurile sportive au ales pana acum sa joace alaturi de aceasta casa de pariuri. Numarul este unul impresionant, iar provenienta jucatorilor este globala – peste 100 de tari. Cel mai probabil, o parte tot mai mare dintre clientii Unibet este reprezentata de romani (un numar mic la nivel total, dar cu o dinamica extrem de buna, judecand dupa ascensiunea Unibet in Romania in ultimele luni).

Vazuta de unii ca divertisment si de altii ca o sursa de castig, parierea online trebuie tratata in mod obligatoriu cu echilibru: orice exces sa fie evitat, pentru a pastra placerea jocului si pentru a evita probleme legate de dependenta sau pierderi mari. Orice persoana care joaca in mod responsabil stie ca la jocuri de noroc trebuie sa risti doar banii pe care iti permiti sa ii pierzi.

Daca nu castigi, cel putin vei avea de partea ta distractia oferita de acest joc, tensiunea deosebita pe care o resimti atunci cand urmaresti un meci live pe care ai pariat. Daca ai noroc si castigul este de partea ta, evident ca vei fi cu atat mai incantat de aceasta activitate care acum se poate face atat de simplu pe internet, in mod absolut legal. Evident, pariurile sportive sunt dedicate exclusiv persoanelor cu varsta de minim 18 ani.