Pandurii Tg. Jiu, victorie în semifinalele Cupei Ligii, în fața lui Dinamo

Pandurii Tg. Jiu au câștigat marți seară, prima manșă a semifinalei Cupei Ligii la fotbal, disputată pe stadionul Municipal, în compania echipei Dinamo București.

Edi Iordănescu a debutat cu o victorie, pe banca tehnică a echipei de la Târgu Jiu. Pandurii s-au impus în fața echipei Dinamo București cu scorul de 2-1, fiind cu un pas în finala Cupei Ligii Adeplast la fotbal.

Gorjenii au deschis scorul în minutul 7, prin Mihai Roman, care a fost lansat excelent de Pintilii și a sancționat ieșirea ușor hazardată a portarului francez Farnolle.

După care, 40 de minute mai târziu, Pandurii au mai avut ocazii bune de gol prin Pintilii, șut apărat de Farnolle. Dar și prin Nicoară, în minutul 63, care a ratat din careu.

Dinamo a reușit egalarea în minutul 78, după ce Filip reluată în plasă mingea revenită din bară la șutul lui Marius Niculae.

Cu șase minute înainte de fluierul final, Pandurii au marcat golul victoriei prin brazilianul Eric de Oliveira, la puține secunde după intrarea sa pe teren.

Returul semifinalei va avea loc pe 10 sau 11 martie, la București.

Miercuri seara va avea loc meciul dintre Steaua București și Astra Giurgiu, din a doua semifinală a competiției.

Pandurii Târgu Jiu, clasați abia pe locul 12 în campionat, speră să câștige primul trofeu din istoria clubului, prin adjudecarea Cupei Ligii.