Palatul Brancovenesc, gazda lansării cărţii „Boemia unui Mort”, scrisă de Claudiu Dumitrache

Sambata seara (3 noiembrie 2018), la Palatul Brancovenesc din Potlogi, a avut loc lansarea cartii „Boemia unui Mort”. Claudiu Dumitrache, autorul care a stralucit, in ciuda titlului cartii – a incheiat evenimentul cu un distractiv concert care a ridicat de pe scaune invitatii din crama lui Constantin Brancoveanu.

Pe langa momentul de final al artistului initiat acum si in scriitura literara, au mai sustinut momente muzicale: Bianca Udila, maestrul Florin Crampei, elevi de la scoala „Bucuriile Muzicii”(prof. coordonator Octavia Craciun) si prof. univ. Nicolae Maxim.

Cea mai citita poezie si nominalizata pentru aparitia in mai multe reviste literare, a fost „Danseaza-ma pe inelul lui Saturn”. Atat criticii, cat si pasionatii de poezie prezenti la eveniment, au laudat si citit lucrarea lui Claudiu cu multa pasiune. Actorii Lucian Badulescu si Doina Ghitescu, scriitorii Ion Machidon, Maria Dobrin, Valentina Vasile, Vasilica Ilie si Vasile Oneata, au detinut arta cuvintelor prin care au evidentiat si validat capacitatile in scriitura si muzica ale tanarului artist.

Finalul spectacolului i-a adus in fata publicului si pe Corina Chirila, care a avut o expozitie de admirat in cadrul lansarii lui Claudiu, pe actritele Claudia Susanu si Ioana Popescu, cu care atmosfera a devenit una parca rupta dintr-un musical theatre.

Cartea lui Claudiu se poate gasi online pe www.targulcartii.ro, www.vand-carti.ro, Casa Virtuala Bucuresti, sau intre 14 – 18 noiembrie, la Targul International de Carte „Gaudeamus” de la Romexpo, unde autorul face invitatie la standul Editurii Amurg Sentimental, tuturor iubitorilor de carti!

„Boemia unui Mort” pregateste evenimente de lansare si la Giurgiu, Bucuresti, Targoviste si Titu.