Ozana Barabancea, jurata vocilor din show-ul “Te cunosc de undeva!”, a dirijat pentru prima oară Bucharest Ladies Orchestra, singura orchestră din România formată exclusiv din femei.

Concertul a avut loc pe 15 aprilie, la Casa de cultură din Slobozia, și s-a bucurat de un mare succes.

“Sunt extrem de fericită, pentru că îmi doream de mult să dirijez o astfel de orchestră! 15 aprilie a fost o zi epocală în viața mea! Le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au ajutat să-mi împlinesc acest vis. În program, am avut Uvertura din opera “Nunta lui Figaro” de W.A.Mozart, prima parte a „Simfoniei a V-a” de Beethoven, compoziții semnate de Johann Strauss, dar și muzică de film – din “Pirații în Caraibe” și „Ladies in Lavender” – și piese românești celebre. Alături, pe scenă, am avut-o pe Andreea Ștefănescu, un concertmaistru remarcabil, cea care, de altfel, mi-a făcut și propunerea de a dirija această orchestră minunată, formată din femei superbe, sensibile, virtuoase, muziciene de excepție și colege extraordinare”, a declarat Ozana Barabancea.

Acesta nu a fost singurul concert al Ozanei Barabancea la pupitrul dirijoral al Bucharest Ladies Orchestra.

“Vor urma, cu siguranță, și alte concerte. Bucharest Ladies Orchestra este un proiect de mare viitor”, mai spune jurata de la “Te cunosc de undeva!”.