Avem nevoie de persoane de incredere care sa se ocupe de pastrarea banilor nostri, fiindca este inadmisibil sa cheltuim tot ce castigam.

Daca in trecut, mama, bunica, unchii si matusile mele imi spuneau pe rand: „Cand te vei face mare, sa ai intotdeauna un ban pus bine pentru spital, pentru frigiderul care se strica si necesita inlocuire!”, acum experitii financiari OVB sunt persoanele de incredere cu pregatire profesionala care ne pot administra judicios economiile.

Existenta banilor inseamna inainte de toate acoperirea necesitatilor prioritare si dupa aceea indeplinirea dorintelor.

Orice om are nevoie de bani pentru:

-ingrijire personala. Aici se includ si alimentele, dar si produsele cosmetice si de igiena, imbracamintea, tratamentele in cazul unei imbolnaviri.

-asigurarea confortului. In aceasta categorie intra utilitatile, dar si piesele de mobilier, electrocasnicele, intretinerea bucatariei si a grupului sanitar. Tot la aceasta categorie se incadreaza abonamentul la internet, telefon si televizor.

-intretinerea locuintei care are nevoie mereu de imbunatatiri si reparatii.

Cum sa mai poti pune un ban bine, cand toate aceste cheltuieli de necesitate se apropie mult de valoarea salariului lunar si mai ai si tu dorinte nevinovate la care nu poti renunta?

Iti place sa te imbraci frumos, sa mirosi frumos, sa iesi la retaurant sau la o cafenea cel putin o data pe saptamana.

Raspunsul este simplu: iti faci o asigurare mediata de consultantii financiari OVB si cu acceptul tau, banii sunt redirectionati direct din salariu.

Sa stii ca alegerea este mai buna decat ai pastra tu insuti suma respectiva sau ai ruga o persoana de incredere sa ti-i pastreze, fiindca:

-asiguratorul ii plaseaza in investitii profitabile si iti da si tie o parte din profit

-banii ii dai esalonat, dar in timp se strange o suma considerabila

-nu esti tentat sa ii iei din locul in care ii pastrezi, sa ii cheltuiesti sau sa ii ceri persoanei de incredere inapoi

-la banii tai se adauga beneficiile obtinute din plasamentele inteligente si evident dobanzile.

Cand vine vorba de banii lor, oamenii sunt circumspecti si in mod sigur ca doresc sa stie ce anume recomanda OVB ca administrator de incredere al banilor lor.

Toate informatiile referitoare la OVB provin din surse sigure, acestea fiind: articolele scrise de bloggerii talentati si onesti, istoricul firmei, evaluarile clientilor din Romania si din lumea intreaga.

OVB este recomandata de:

-cei 50 de ani de succes pe piata internationala a asigurarilor. Sa rezisti atat de mult timp, spune totul despre calitatea serviciilor pe care le oferi si relatia pe care o cultivi cu clientii, dar si cu partenerii tai.

-milioanele de clienti multumiti de asigurarile facute si de comunicarea cu expertii financiari OVB. La eleganta comunicarii se adauga si buna lor pregatire profesionala. Ei au capacitatea de a convinge clientul sa isi faca asigurare cu argumente concrete.

-100 de parteneri puternici. Banii tai sunt administrati de finantistii cei mai puternici ai lumii, de aceea nu trebuie sa te temi sub nicio forma.

-cei 14 ani de succes obtinuti si in Romania datorita muncii de calitate prestate in slujba oamenilor.

-evaluarile pozitive ale clientilor.

Acum cred ca esti sigur ca numai consultantii financiari de la OVB trebuie sa iti medieze asigurarile, fiindca stiu cel mai bine sa faca acest lucru. Mariu Ovidiu Calugaru prezinta in blogul sau avantajele asigurarilor de viata, de sanatate si de locuinta, mediate de OVB.

Articolele sunt foarte bine scrise si din continutul acestora intelegem urmatoarele:

-asigurarea de sanatate aduce avantaje si asiguratului, dar si familie sale, stiut fiind ca oamenii apropiati sunt impreuna la bine si la greu.

Daca prin absurd, asiguratul se imbolnaveste asa de grav, incat nu mai poate munci, el nu devine sub nicio forma o povara pentru familia sa, fiindca va primi, conform contractului, o suma din care sa supravietuiasca pe durata pierderii capacitatii de munca. De asemenea, asigurarea vine la pachet cu ingrijiri medicale premium oferite de cele mai bune clinici private cu care colaboreaza asiguratorul.

-asigurarea de viata nu este valabila numai apartinatorilor dupa decesul asiguratului, fiindca partial inlocuieste asigurarea de sanatate. Ea iti poate prelungi viata si iti inlesneste accesul la cele mai bune servicii medicale de profil ale momentului.

-in contextul in care fenomenele meteo extreme au luat amploare si in tara noastra, asigurarea locuintei ar trebui sa fie obligatorie.

In zadar astepti sa iti dea statul bani si materiale de contructie sa iti refaci locuinta, daca tu nu ai fost prevazator cu ceea ce ai mai de pret, dupa viata, sanatate si oamenii dragi!

Tu ai construit sau cumparat casa, tu te folosesti de ea, de aceea nu trebuie sa ai mari asteptari de la primar, de la oamenii de afaceri sau de la presedintele tarii. Principiul „Ajuta-te singur!” este cel mai eficient.

-nu te pregati sa te plangi de pensia mica, fiindca nu te ajuta cu nimic, dimpotriva risti sa te imbolnavesti! Cel mai bine este sa iti faci o asigurare de pensie facultativa si sa intampini batranetea fara griji.

Cand sa iti faci asigurarile? Raspunsul cel mai eficient pentru tine este: acum! Orice secunda pierduta inseamna vulnerabilitate in fata riscurilor de orice natura la care suntem expusi.

Asigurarile seamana in multe privinte cu tot ceea ce intreprindem preventiv, sa nu ajungem la imbolnaviri grave care sa ne afecteze din toate punctele de vedere.

Un articol de nota 10 despre asigurarile OVB gasiti si pe site-ul Radarde media.ro, fiind scris de Dorin Huntai dupa o documentare minutioasa.

In concluzie, banii pe care ii lasi sa fie administrati de puternicii parteneri OVB se vor intoarce inzecit la tine, cand vei avea cea mai mare nevoie de ei!