După ”Bilionera”, OTILIA lanseză în România un nou HIT: ”AVENTURĂ”, cu care speră să repete succesul atât în țară cât și în afară.

Zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, sute de mii de fani, zeci de spectacole în România şi în afară ei şi un mega hit, „Bilionera”. Aşa poate fi definită viaţă Otiliei din ultimele luni, cea mai fierbinte apariţie pe piaţa muzicală din România ce a luat cu asalt topurile de difuzări radio şi vânzări din mai multe ţări.

În noul ei single „Aventură”, compus de aceeaşi echipa de succes ce a stat şi în spate hitului „Bilionera”, Otilia cântă despre experienţa intensă a ultimelor luni datorată succesului pe un ritm senzual pop-dance plin de energie.

„În ultimele luni mi-am trăit viaţa într-o viteză nebună şi după regulile celor din jur, de acum sunt pregătită să pornesc într-o nouă aventură, însă de dată această ritmul îl voi impune eu! Sunt mândră că am avut şansa de a cânta pe atâtea scene importante în ultimul an pentru a promova primul meu hit şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat să îmi ating ţelul”, spune Otilia.

Pe numele său complet, Otilia Brumă, şi-a început perioada de succes a carierei muzicale odată cu megahitul „Bilionera” şi urmează acelaşi traseu internaţional pe care în urmă cu câţiva ani păşeau INNA sau Alexandra Stan.