Naomi Osaka, revelaţia tenisului mondial în luna martie, a mai produs o nouă victorie incredibilă. Miercuri seară, în primul tur la Miami Open, japoneza a eliminat-o fără drept de apel pe celebra Serena Williams.

Naomi Osaka a devenit spaima jucătoarelor din circuitul WTA. Japoneza este de neoprit de două săptămâni. A învinst în doiar 14 zile trei jucătoare care au fost numărul unu mondial, inclusiv pe actualul numărul unu în tenisul feminin.

După ce a învins-o pe Maria Sharapova, Karolina Pliskova şi Simona Halep la Indian Wells, turneu pe care l-a şi câştigat, japoneza mai dă o mega lovitură. O bate în primul tur la Miami Open, pe Serena Williams, cea care a cucerit de opt ori în carieră acest turneu.

Naomi Osaka a făcut un meci fabulos, a dominat-o pe Serena Williams, învingând-o în două seturi, scor 6-3, 6-2, după doar o oră şi 17 minute de joc. În turul doi, Osaka va juca cu Elina Svitolina.

Japoneza pare să fie revelaţia anului în tenisul feminin şi nu este exclus să câştige şi turneul de la Miami, fapt ce-i va permite să acceadă în top 10 mondial, pentru prima dată în carieră.