Orban Gabi, cu trei recorduri în Guinness Book, l-a băgat în sperieţi pe Mihai Bendeac

Un concurent din Sfântul Gheorghe, ce deține trei recorduri Guinness și care a fost de patru ori campion național, va urca mâine seară, de la ora 20:00, pe scena iUmor.

Orban Gabi este cel care deține recordul mondial la săritura cu bicicleta într-o roată (de 309 ori), la mersul cu bicicleta cu spatele (27,58 metri), dar nu se fereşte să recunoască și faptul că a căzut de multe ori ca să ajungă la acest nivel.

Șerban Copoț a fost cel care l-a ajutat pe concurent să își ducă la bun sfârșit numărul pe care îl avea pregătit pentru Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. “Când l-am văzut pe Șerban pe scenă, nu mi s-a părut mult, de asta m-am dus liniștit pe scenă”, a spus Bendeac, înainte să urce pe scenă. Dar ce a urmat nu a mai fost deloc plăcut pentru juratul iUmor. Ce au fost nevoiți să îndure Șerban Copoț și Mihai Bendeac pe scenă în compania lui Orban Gabi, telespectatorii vor putea urmări mâine seară, la iUmor, de la 20:00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.