Acum s-a aflat. La ospăţul cu alcool şi ţigări de la Guvern nu au fost doar câţiva miniştri. Peste 40 de persoane au luat parte pe 25 mai, la chermeza din Palatul Victoria în timpul stării de alertă când românii erau obligaţi să respecte regulile pandemiei impuse de Orban şi „Guvernul său”.

În timp ce românilor li se spunea că nu au voie fără mască în spaţiile publice închise, că trebuie să respecte distanţarea socială şi că nu au voie la terase şi plajă, Orban se cinstea cu alcool şi ţigări în cadrul unei sindrofii de zile mari în sediul Guvernului României.

Peste 40 de invitați au luat parte la mega-petrecerea lui Orban. Acum, Orban a aflat cine este ”turnătorul”. Deși inițial s-a vehiculat numele lui Ionel Dancă, apoi cel al lui Ben-Oni Ardelean, apoi cel al unui chelner, se pare că adevăratul făptaș este tot un liberal. Numele său nu a fost dezvăluit presei, anunță Antena 3.

Din cauza acestei fotografii, scaunul lui Orban se clatină din toate balamalele. Tot mai mulţi politicieni solicită demisia lui Orban din funcţia de prim ministru.

În încercarea de a se „scoate”, Orban a sunat la poliţie ca să fie amendat. Şi a primit ce a cerut, 3000 lei amendă pe care spune că ar fi achitat-o prin plată online.

La fel ar fi păţit şi ceilalţi miniştri care apar în fotografia cu pricina care a dat peste cap Guvernul Orban.