Opt pui de lebădă au fost furați din Parcul IOR din București

Opt pui de lebădă au fost furați din Parcul IOR din București
loading...

În România se fură inclusiv puii de lebădă. Oameni fără milă, au furat opt puișori de lebădă care deveniseră atracția parcului IOR din sectorul 3 al Capitalei.

Alertă în Capitală după cei opt pui de lebădă din Parcul IOR au dispărut. Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a lansat un apel pentru a găsi puii de lebădă care ar fi fost furați.

Stiti cei 8 puisori de lebada? Sigur i-ati vazut, daca ati trecut recent prin Parcul IOR. Din pacate, unii nu au inteles ca locul acestor pui este in parcul nostru, alaturi de parintii lor, si… i-au furat. Cine are informatii despre asta, cine a auzit sau vazut ceva, este rugat sa ne transmita toate detaliile. Politia Locala Sector 3 face verificari, dar, orice ajutor, orice informatie conteaza”, a scris Negoiță pe o rețea de socializare.

Categorii: ȘTIRI

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

  1. mdragutoiu
    mdragutoiu 1 iunie, 2017, 00:52

    Politia locala freaca menta! paznicii din parc o ard pe sistem cu masinutele lor de golf, iar nesimtiti (probabil aceiasi care au furat si acesti pui) merg ca barosanii pe pistelede biciclete, cu berica in mana, seminte scuipate, telefoane in mana cu manele cat de poate de mult la maxim date, si mai ales… perpendicular pe lungimea drumului. Ca in Romania.
    Neam de Oaie!

    Reply this comment

Scrie un comentariu

<