Operaţii estetice doar la un specialist de încredere

Operatiile estetice au cunoscut o popularitate din ce in ce mai mare in ultima perioada, deoarece, datorita unor interventii putin dureroase si de scurta durata, se pot obtine niste efecte uimitoare de intinerire sau de modificare a aspectului fizic. Fiecare femeie isi doreste sa arate bine, isi doreste sa scape de ridurile care mai devreme sau mai tarziu isi fac aparitia.

Cremele si lotiunile, la un moment dat, nu mai au acelasi efect, tocmai de aceea, tot mai multe femei opteaza pentru operatii estetice care le schimba intr-un mod incantator tenul sau oricare alta parte a corpului pe care doresc sa o modifice. Exista mai multe tipuri de interventii, unele dintele sunt chirurgicale, altele nu, in functie de tipul de interventie pe care il doresti trebuie sa te pregatesti moral, desigur, si sa fii determinata. Alegerea unui specialist bun in operatii estetice este unul dintre primii pasi care trebuie facuti pentru a te asigura ca efectul pe care il astepti va avea loc cu adevarat.

Un chirurg cu experienta – garantia unei operatii estetice de succes

Alegerea unui specialist care are experienta in chirurgie este un prim pas spre schimbarea pe care ti-o doresti. Ti-l pot recomanda pe doctorul Dumitru Totir, care are peste zece ani de experienta in realizarea de operatii estetice si a efectuat peste o mie cinci sute de interventii chirurgicale cu succes. Este foarte important ca medicul pe care il alegi sa fie specializat in domeniul in care va avea loc operatia ta estetica.

Exista mai multe domenii de specializare a doctorului Dumitru Totir. Acesta este specializat in pe chirurgia sanului si pe chirurgia estetica si reconstructiva a nasului. Cu totii avem aspecte ale fizicului pe care ne dorim sa le imbunatatim. Fie ca este vorba despre forma sanilor sau despre forma nasului, daca ne dorim ca schimbarile estetice sa se intample, intr-adevar, este important sa ne informam pe masura despre toate detaliile ce tin de interventie. Medicul chirug este cel care te poate ajuta cel mai bine sa te informezi despre operatia pe care ti-o doresti. Sunt si anumite interventii estetice care nu presupun si interventia chirurgicala, acestea sunt acele operatii de indepartare a particulelor de piele moarta sau, altfel spus, lifting-ul facial. Alege acea interventie care este potrivita pentru schimbarea pe care ti-o doresti, alaturi de un medic specialist de cea mai inalta clasa.