Onny a lansat single-ul „Un momento” – VIDEO

Onny a lansat single-ul „Un momento” – VIDEO
loading...

Onny încinge atmosfera vara asta cu single-ul „Un momento”, momentul în care dansezi şi te distrezi şi te laşi cuprins de ritmurile latino.

Lansat alături de Cat Music şi Voices Media, single-ul „Un momento” este compus de către Allexinno & Starchild, şi este prima piesă cu versuri în limba spaniolă pentru tânăra artista, fosta concurenţă a emisiunii X Factor.

“Mi-a plăcut dintotdeauna muzica compusă de către Allexinno şi Starchild, iar când am aflat că sunt din Craiova, oraşul meu natal, am spus că trebuie neapărat să colaborez cu ei. Mi-am dorit o piesă cu versuri în limba spaniolă, o limbă foarte caldă, senzuală, pe care o consider un ingredient important pentru melodie de vară. Sper că oamenii să se regăsească şi să o asculte cu plăcere”, a declarat Onny.

Artista a început să cânte încă de mică, iar la 14 ani a câştigat 7 ediţii ale emisiunii Bravo Bravissimo. În 2005 a fost desemnată cel mai tânăr prezentator de ştiri din România.

Doi ani mai târziu lansează primul single alături de Cat Music, „Like a drum”, piesă produsă de către John Puzzle. Urmează single-ul „Love at 2nd sight” şi prima piesă în limba română – Arde dragostea”, lansată în 2014.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro