Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, își extinde portofoliul de produse și adaugă o gamă nouă de deserturi pe bază de lapte, disponibilă în trei sortimente, cu gust de ciocolată, vanilie și orez cu lapte.

Lansarea gamei Olympus Dessert vine ca răspuns la nevoile și dorințele consumatorilor pentru gustări delicioase, cu ingrediente naturale și fără conservanți adăugați.

Cu o textură cremoasă și fină, noile deserturi pe bază de lapte sunt alegerea potrivită pentru cei care caută gustări care să le ofere un moment de răsfăț. La fel ca toate produsele Olympus, noile deserturi conțin ingrediente de cea mai înaltă calitate. Desertul este disponibil în varianta de ambalaj de 170 grame.

Strategia Olympus se bazează atât pe creștere prin investiții continue în calitate și inovație, cât și prin diversificarea gamei de produse. Noua gamă Olympus Dessert vine în completarea ofertei noastre de deserturi, care include deja produse vegetale sub brandul Carpos, cu aceeași abordare – ingrediente atent selecționate, pentru a oferi echilibrul perfect între calitate și gust. De asemenea, includerea acestor noi deserturi în portofoliu demonstrează capacitatea noastră de a ne adapta și a răspunde astfel nevoilor consumatorilor“, a declarat Athanasios Giannousis, Director Comercial Olympus Romania.

Noile sortimente Olympus Dessert sunt disponibile în hipermarketuri și magazine online.

***

Despre Hellenic Dairies

Grupul Hellenic Dairies, din care Olympus face parte, are peste zece ani de prezență la raft pe piața românească, perioadă în care a investit constant pe plan local. Fabrica de lactate Olympus de la Hălchiu, județul Brașov, a fost inaugurată în 2011, iar producția sa este destinată atât pieței locale, cât și exporturilor.

Cu sediul în orașul Trikala din Grecia, Hellenic Dairies este o afacere de familie aflată la a treia generaţie de producători de lactate, cu operațiuni în 47 de ţări din toată lumea. În prezent, Olympus deține opt fabrici în patru țări (Grecia, România, Bulgaria și Cipru), care produc o gamă completă de lactate, brânzeturi, băuturi vegetale, sucuri naturale, dar și apă minerală naturală sau băuturi răcoritoare.

Pentru mai multe informații, accesați www.olympusfoods.ro și https://www.facebook.com/OlympusFoodsRomania/.