FC Voluntari a încasat sâmbătă, o înfrângere usturătoare. Universitatea Craiova s-a impus sâmbătă, pe stadionul ”Extensiv” din Craiova, într-un meci din etapa a 22-a a Ligii I, cu 5-0 în fața echipei FC Voluntari.

Universitatea a făcut unul dintre cele mai bune jocuri ale sale în acest campionat și a reușit cea mai categorică victorie a sa.

Nuno Rocha a deschis scorul în minut 33, iar zece minute mai târziu, Nicușor Bancu a dus Universitatea la 2-0, scor cu care s-a și intrat la pauză.

La două minute de la reluarea partidei, Alexandru Băluță a marcat golul cu numărul trei, iar în minutul 66 a reușit dublu, și scorul era 4-0 pentru Universitatea.

Oltenii nu s-au săturat de marcat goluri așa că Andrei Ivan a stabilit scorul final al partidei în 79, cu golul numărul 5 pentru Universitatea.

Grație acestei victorii zdrobitoare, Universitatea Craiova urcă pe locul doi în clasamentul Ligii I cu un total de 40 de puncte, în timp ce FC Viitorul rămâne pe primul loc cu 42 de puncte și cu un meci mai puțin jucat.