Vicecampioana României la fotbal și-a concediat antrenorul prin intermediul unui mesaj postat pe pagina oficială a clubului Astra Giurgiu.

Ucraineanul Oleg Protasov a fost concediat din funcția de antrenor din cauza rezultatelor ”nesatisfăcătoare”.

„Clubul Astra Giurgiu a luat decizia rezilierii contractului antrenorului Oleg Protasov, ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima perioadă şi îndepărtarea echipei de obiectivele de performanţă stabilite. Protasov a preluat Astra în octombrie 2014, bilanţul său oficial pe banca echipei noastre fiind de 2 victorii şi 7 egaluri în Liga I, un eşec şi o victorie în Cupa Ligii, o victorie, un egal şi două înfrângeri în grupele Europa League. Clubul Astra îi mulţumeşte acestuia pentru munca sa şi îi urează mult succes în continuare!”, se arată în mesajul postat pe facebook de Astra Giurgiu.

Oleg Protasov a rezistat pe banca tehnică a echipei Astra Giurgiu doar cinci luni.

În vârstă de 51 de ani, Protasov, care  a mai antrenat și pe Steaua în 2005, îl înlocuise la Astra Giurgiu, pe Daniel Isăilă.

În 2015, Astra nu a reușit nicio victorie în trei meciuri, fiind învinsă de Steaua cu 3-0 în prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii și remizând în ambele partide din campionat, 2-2 cu Concordia Chiajna la Giurgiu și 1-1 cu FC Brașov sub Tâmpa.