Octavia Geamănu a avut azi parte de multă adrenalină la raliul de la Sibiu. Prezentatoarea Observator Special de la Antena 1 a avut ocazia să fie copilotul lui Alex Filip la bordul unei mașini de curse cu care au parcurs 2,5 kilometeri în nu mai puțin de 1 minut și 42 de secunde.

Deși nu a fost prima oară când s-a urcat într-o mașină de curse, Octavia recunoaște că viteza i-a dat de furcă la finalul cursei.

V-ați urcat vreodată într-o mașină de curse? Ați văzut cum arată? Fier peste fier, bordul e cam ca cel al unui avion, butoane peste butoane. Real, doar carcasa și volanul te fac să simți că ești totuși într-o mașină. Am parcurs un traseu pe asfalt de 2 kilometri și jumătate într-un minut și 42 de secunde. În mod normal, faci minimum 5. Noi am avut curbe, am urcat, am dat peste porțiuni unde era umed pe jos. Eu, ca șofer, n-aș avea cum să merg cu mai mult de 60 pe unele zone. Însă Alex a mers cu 160 km/h”, spune Octavia.

Prezentatoarea de la Antena 1 mărturisește că pe toată durata cursei a fost foarte atentă la Alex și chiar a apreciat faptul că în ciuda concentrării și a atenției maxime de care trebuie să dea dovadă cel de la volan, acesta a fost foarte vorbăreț.

„Eu nu eram în stare să scot niciun cuvânt. Eram anesteziată și-mi amorțise și piciorul de la câte frâne pusesem, știți voi, reacția celui din dreapta. L-am întrebat pe Alex dacă lui îi e rau în dreapta și mi-a spus că lui îi e groaznic de frică dacă merge pe locul copilotului. Frică nu mi-a fost, dar rau, da”, recunoaște Octavia, care la coborâre a avut nevoie de o pauză pentru a lua puțin aer.

Cu toate acestea, știrista admite că ar repeta negreșit această experiență fără să stea prea mult pe gânduri. „Simt că o s-o mai fac”, a încheiat Octavia Geamănu.

octavia raliu