În Sâmbăta Mare, Observatorul Antenei 1 este aproape de români și va transmite în direct Slujba de Înviere dintr-un loc încărcat de o istorie copleșitoare a tămăduirii.

Pe 12 aprilie, de la 23.50, românii vor lua Lumină de la Mănăstirea Radu Vodă din Bucureşti, lăcaș vechi ctitorit de voievodul Alexandru al II-lea Mircea și ridicată la vremea aceea cu gândul de a fi Mitropolia Capitalei.

Alături de preoţii şi călugării lăcaşului, dar şi de credincioşii care vor veni la Slujba de Înviere, telespectatorii Antenei 1 se vor putea ruga la racla Sfântului Nectarie, cel care vindecă suflete şi oameni.

Chiar înainte de miezul nopţii, românii vor lua Lumină vindecătare, speranţă de mai bine și își vor curăţa sufletul.

Într-o transmisiune în direct fără precedent, echipa Observator va lua parte la una dintre cele mai pline de har procesiuni din România.

De asemenea, reporterii Antenei 1 se vor afla şi la Catedrala Patriarhală, dar şi la cea de la Sibiu şi într-o biserică de pe Valea Prahovei.

Iar în studioul Observator, va sosi cu binecuvântare alături de Anca Lungu monahul bucuriei, Teofil Bradea, preot, teolog şi scriitor.