Oana Zăvoranu, bătută măr de către actriţa Tamara Buciuceanu. Iată motivul!

Oana Zăvoranu, bătută măr de către actriţa Tamara Buciuceanu. Iată motivul!
loading...

Oana Zăvoranu a fost bătută de celebra actrița Tamara Buciucianu-Botez. Motivul bătăii încasate de Zăvoranca este unul copilăresc: fura cireşe.

Pofticioasă la cireşele actriţei, Oana Zăvoranu a simţit pe propria piele gustul delicioaselor fructe din cireşul Tamarei Buciucianu Botez.

Oana Zăvoranu a mărturisit că a fost bătută în copilărie de Tamara Buciuceanu Botez din cauza unui cireș.

În capătul străzii mele stă Tamara Buciucianu-Botez și are un cireș delicios, pe care îl avea și în copilăria mea. Ei bine, mă cățăram pe gard și apoi în pom și-i furam cireșele. Mă alerga și mă bătea cu umbrela sau cu bastonul, depinde ce avea la îndemână. Pentru două cireșe am luat o bătaie cu umbrela soră cu moartea. Dar nici eu nu tăceam. I-am zis odată: ‘Nu-ți ajung cireșele? Le iau și eu pe alea de pe jos!’ Și atunci mai rău mi-am luat-o. ‘O obraznică și o hoață ești! Ce dacă sunt pe jos? Sunt ale mele!’, așa îmi zicea și mă alerga”, a spus Oana Zăvornu pentru Unica.ro.

Categories: FUN NEWS

About Author

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro