Oana Zăvoranu a semnat un contract cu PRO TV pentru a participa ca și concurent la emisiunea ”Uite cine dansează”, prezentată de Mihaela Rădulescu și jurizată de Andreea Marin.

O Divă o jurizează, alta o moderează iar PRO TV o plătește regește. Oana Zăvoranu pare să fi dat lovitura carierei. Diva scandalagioaică a primit de la Pro Tv o ofertă de nerefuzat pentru a dansa în emisiunea Uite cine dansează.

Pentru prestațiile ei din show, surse din preajma acesteia cât și din PRO TV au confirmat că Oana Zăvoranu și-a pus parafa pe o sumă record în activitate ei artistică: 150.000 de euro, potrivit libertatea.ro.

Oana Zăvoranu va dansa în cadrul show-ului de la Pro TV, alături de Dani Dobre.

Prima ediție a emisiunii a fost difuzată luni seară, de la ora 20,30, în direct la Pro TV.

În urmă cu doi ani, Oana Zăvoranu a purtat negocieri intense cu Antena 1 pentru acelaşi format, prezentat atunci de Horia Brenciu, Lili Sandu şi Victor Slav.

Încă de la acea vreme, trustul Media Pro a înregistrat la OSIM denumirile „Dancing with the stars“, „Dansez cu staruri“, „Dansez cu vip-uri“, „Dansez cu stele“, astfel că show-ul de la Antena 1 s-a numit „Dansează printre stele“.

Oana trebuia să concurete încă de atunci la emisiunea de la Antena 1, producţie ce a fost lansată la 20 septembrie 2014.

În emisiunea de la Pro TV, dansează următoarele vedete: Dana Budeanu si Emil Rengle, Oana Zavoranu si Dani Dobre, Liviu Teodorescu si Marica Derdene, Lili Sandu si Iulian Turcanu, Octavian Strunila si Oana Botez, Anca Sina Serea si Nicolai Curnic, Rona Hartner si Andrei Mangra, Joseph Hadad si Georgiana Caita, Sandu Lungu si Raluca Netca, Marius Manole si Olesea Micula, Antonia si Paolo Campigotto si Alex Velea si Ecaterina Dosan.

Mihaela Rădulescu a fost desemnată prezentatoarea mega-show-ului “Uite cine dansează” de la PRO TV, în timp ce Andreea Marin va fi unul dintre juraţii emisiunii alături de Mihai Petre, Florin Călinescu şi Gigi Căciuleanu.