Weekendul acesta a fost de pomină pentru Oana Roman care a evadat la mare după ieșirea din pandemie. Nu a fost singură, ci alături de soțul și fiica lor, și au marcat momentul cu o petrecere în toată regulă, pe acordurile  Tarafului Viorel Bogățeanu.

După două luni petrecute în casă, Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei au evadat. Împreună cu fiica lor, Isabel, au dat o fugă pe litoralul românesc, în stațiunea Mamaia în care își petrec vacanțele mai tot timpul.

După ce s-au cazat la cel mai cochet hotel din apropierea plajei, Oana și familia ei a ieșit la plajă în ciuda faptului că  vremea nu a fost prea prietenoasă, dar au știut cum să se distreze și să aibă o mini vacanță reușită.

S-au delectat cu mâncăruri gustoase, au făcut plimbări pe faleză, au ajuns și la locurile destinate copiilor unde Isa a fost cea mai fericită, iar seara a fost de pomină. Și asta pentru că au făcut o mică petrecere pe ritmuri machedonești susținute de talentatul interpret Viorel Bogățeanu și o mică parte din taraful său.

Oana este prietenă de mult timp cu Viorel și soția acestuia, Andreea, care deține o agenție de tursim recunoscută pentru calitatea și prețul avantajos al pachetelor turistice, așa că s-au simțit cu toții ca într-o familie.

Artistul a lansat de curând piesa intitulată „Dragoste de machedon” astfel că a fost în prima audiție la mare, interpretată la acordeon, și adunați în jurul unui foc „de tabără”, au râs și s-au distrat până seara târziu.

„A fost prima mini vacanță după pandemie, și pot să spune că ne-am distrat foarte bine. Viorel a fost responsabil cu atmosfera și a cântat câteva piese frumoase, și am încercat și noi să ne alăturăm la refren„, a spus Oana Roman.