Antena 1 i-a găsit înlocuitoare Simonei Gherghe. Oana Roman se pare că îi va lua locul frumoasei blonde, la cârma emisiunii Acces Direct. Simona Gherghe se pregătește să devină mămică și nu mai poate prezenta emisiunea care a făcut-o celebră în România.

Oana Roman îi ia locul la Acces Direct, blondei Simona Gherghe. Antena 1 a avut de ales între Mara Bănică și Mirela Boureanu Vaida.

Oanei Roman a dat de înţeles şi în postările ei de pe Facebook că ar fi interesată de un proiect de televiziune şi că acesta ar fi motivul pentru care se abţine de la declaraţii în plin scandal cu soţul ei.

„Astăzi , când m am trezit, am aflat că s-a stârnit o adevărată isterie apropos de un mesaj de pe facebook al soţului meu. Aşa cum am spus înainte de Sărbători, NU MAI APAR LA NICI O EMISIUNE TV, DECÂT DACĂ AM UN PROIECT PROFESIONAL ÎN TELEVIZIUNE. În rest nu am nimic de spus legat de viaţă mea. Va mulţumesc!”, a scris Oana Roman pe pagina sa de facebook.

Simona Gherghe nu mai poate prezenta emisiunea Acces Direct întrucât urmează să devină mămică, iar sarcina îi creează probleme de sănătate.

„În primele trei luni am avut nişte insomnii, mă trezeam pe la 5 dimineaţă şi mă gândeam la toate lucrurile rele din lume. Adormeam înapoi pe la 7, 8 după ce se lumina. O să mă gândesc ce o să fie şi cu naşterea..Avem două variante de nume. Nu vreau să le spun pentru că tatăl s-a sucit acum pe ultima sută de metri. Mai bine mai aşteptăm. Am avut o mică problema prin săptămâna 8, mi-a apărut un hematom, punea sarcina în pericol. Medicul mi-a recomandat repaus. Nu aveam voie să mă plimb, să urc scările”, a spus Simona Gherghe.