Administraţia Prezidenţială a trucat o foto de la Summit-ul NATO de la Bruxells, în care apare Preşedintele României Klaus Iohannis, ca să-l scoată din cadru pe Ministrul Apărării, Mihai Fifor. 

Pe site-ul oficial al Adminsitraţiei Prezidenţiale, la articolul cu titlul „Declarația de presă susținută de Președintele României, domnul Klaus Iohannis, la începutul Summitului NATO de la Bruxelles2, apare o foto cu Iohannis, de pe covorul albastru de la Summit-ul NATO, iar în fundal apar Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu şi Ambasadorul României la NATO – Stelian Stoian.

În fotografia oficială, postată pe site-ul NATO, în spatele lui Iohannis apare şi Ministrul Apărării, Mihai Fofor.

Aşadar, se vede cu ochiul liber că în fotografia postată pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale, Mihai Fifor este scos din foto de către cei care lucrează pentru Iohannis.

Mai pe româneşte, oamenii lui Iohannis au trucat o foto oficială ca să-l scoată din poză pe Mihai Fifor, Ministrul Apărării Naţionale.

Însă graficienii lui Iohannis nu au fost aşa îndemânatici în a-l scoate în totalitate din foto pe Ministrul Apărării. A rămas o parte din mâna lui Mihai Fifor, în fundalul din spatele lui Iohannis.

Trucarea unei foto oficiale de la Summit-ul NATO reprezintă o gafă impardonabilă la un asemenea nivel de responsabilitate şi comunicare publică prin intermediul Adminsitraţiei Prezidenţiale.

foto nato