Oamenii de stiinta au decis: privitul clipurilor cu pisici e sanatos si ne poate face mai performanti

Unda verde pentru admiratorii de pisici din toata lumea! Nu ca ar fi avut nevoie, insa acum au acest hobby recomandat de medic. Mult spus sau nu, adevarul e ca sa urmaresti pe internet videoclipuri cu pisici are o multime de avantaje. O simteam deja, insa acum avem si confirmarea din partea oamenilor de stiinta.

Te-ai gandi ca doar prezenta fizica a pisicutelor poate ajuta. Insa, la fel cu cititul unei carti sau vizionarea unui film iti poate schimbare starea in bine, la fel si videoclipurile cu pisici.

Dragalase si amuzante, micutele feline cu siguranta te vor distra si te vor induiosa si pe tine.

Dar iata care spun oamenii de stiinta ca sunt beneficiile vizionarii de clipuri cu pisici

Te uiti la poze cu pisici? Iti cresti performanta la locul de munca

Daca seful iti reproseaza ca esti ocupat sa privesti poze sau un videoclip cu pisici acum ii poti raspunde ca e dovedit stiintific faptul ca asta te va face mai performant la locul de munca. Japonezii sunt cei care au descoperit initial acest lucru iar acum il poti folosi in favoarea ta.

Privitul pozelor si al clipurilor cu pui de pisici iti pot imbunatati atentia si performanta. Acum ai cel mai bun motiv sa iei o pauza de la munca si la lucrezi la cresterea productivitatii. Gasesti mai jos o colectie de videoclipuri care sa te ajute in acest sens.

Videoclipurile cu pisici ne schimba starea in bine

Doar faptul ca ne ajuta sa luam o pauza de la stresul zilnic ajuta. Pisicile sunt dragalase si relaxante fie ca ne sunt aproape, fie ca le urmarim pe internet. Jucause, nabadaioase, certarete, batause, toate ne pot ajuta sa ne relaxam.

Chiar daca micile feline sunt de mare ajutor la relaxare, primul videoclip filmat vreodata avea in centru doua pisici care se luptau in ring.

Primul videoclip cu pisici inregistrat vreodata dateaza din 1894, asa ca am putea spune ca videoclipurile cu pufoseniile mieunatoare ne bucura, ne insenineaza vietile si ne fac mai performanti de mai bine de 100 de ani.

Iata cum arata primul videoclip cu pisici

Vrei sa afli mai multe despre pisici? Pe Blanitza.ro gasesti o serie de articole despre dragalasele feline.