O tânără în vârstă de doar 17 ani, s-a sinucis din cauza izolării prelungite cauzate de covid 19

Tânără a intrat în depresie din cauza izolării provocate de statul în casă ca urmare a pandemiei de coronavirus. În vârstă de doar 17 ani, tânăra a ales să-şi pună capăt zilelor.

Părinţii lui Beth Palmer au declarat presei din Marea Britanie că fiica lor s-a sinucis din cauza restricțiilor impuse de autorități, iar ea nu a putut să depășească acest impas. 

Beth Palmer a crezut că aceste restricții impuse de criza coronavirusului nu se vor sfârși niciodată și, din nefericire, a clacat.

Adolescenta din UK a fost găsită moartă în locuința sa, de către părinţii ei. Tânăra s8ferea pentru că nu mai poate merge la şcoală și nu se mai poate întâlni cu prietenii.

„Nu am nicio îndoială că restricțiile impuse au jucat un rol important în moartea lui Beth. Nu putea termina școala, nu putea ieși să-și vadă prietenii”, a mărturisit tatăl fetei.

Potrivit informațiilor furnizate de Daily Mail, Beth Palmer studia la  Access Creative College din Manchester. Părinții adolescentei sunt șocați de tragedia care le va marca, pentru totdeauna viața.

Aceştia se tem că vor exista și alți adolescenți care nu vor putea trece peste această perioadă de izolare.

Beth era foarte populară în mediul online, avea peste 50.000 de like-uri pe pagina sa de Instagram.