O româncă va deveni milionară în euro pentru că și-a vândut virginitatea contra sumei de 2,3 milioane de euro. Alexandra Khefren a convins un afacerist din Hong-Kong să plătească fabuloasa sumă pentru a o dezvirgina.

Alexandra Khefren și-a scos virginitatea la licitație în urmă cu patru luni, iar acum a anunțat fericitul câștigător. Deși inițial românca și-a dorit să obțină un milion de euro, dar suma s-a dublat.

Alexandra a făcut public anunţul încheierii licitaţiei pe un site de escorte şi a dezvăluit şi cine este fercitul câştigător: un afacerist super-bogat din Hong-Kong.

„Este un vis devenit realitate. Am avut oferte din întreaga lume şi nu m-am aşteptat ca suma plătită să fie atât de mare”, a scris românca.

Toate detaliile au fost puse la punct, a fost rezervată şi camera de hotel, iar Alexandra spune că are şi dreptul să se răzgândească „Pot pune stop întâlnirii oricând vreau, dar sunt încrezătoare”.

Alexandra nu a fost deloc susţinută de familie, dar acest lucru nu a făcut-o să se răzgândească.

“Părinţii sunt pur şi simplu dezgustaţi şi nu înţeleg de ce face aşa ceva. Au implorat-o să se răzgândească, dar ea le-a spus că are 18 ani şi poate să facă ce vrea cu trupul ei. Au ameninţat-o şi i-a spus că dacă îşi vinde trupul nu o vor mai considera fiica lor. Este o situaţie teribilă. Am încercat să-i împac, dar ambele părţi sunt furioase”, spunea o persoană din familia ei, potrivit Can Can.