O româncă a câștigat la Loteria din Italia, un premiu fabulos de 360.000 de euro, cu un bilet care a costat doar 5 euro. Timp de 20 de ani, românca va primi lunar, câte 1500 de euro.

O româncă poate sta liniștită pentru următorii 20 de ani. Nu trebuie să-și mai facă griji pentru ziua de mâine și nici nu mai e nevoie să muncească. Întrucât a câștigat un premiu colosal la Loteria Italiei. Astfel că pentru următorii 20 de ani, românca va încasa lunar, câte 1500 de euro.

Românca lucrează de mai mulți ani ca menajeră în Torino și a cumpărat biletul de la supermarketul de la care îşi face mereu cumpărăturile.

Este ce-l de-al patrulea român stabilit în Italia care reușește să câștige un premiu la loterie.

În 2008, o româncă altă româncă ce lucra în provincia italiană Ancona, a câștigat 1 milion de euro la loterie. Femeia cumpărase biletul de loterie cu doar zece euro de la un magazin din localitatea Fabriano.

Tot în 2008, alţi doi români angajaţi la un atelier de cauciuri în orăşelul Vercelli, au câştigat un milion de euro la loterie în Italia, cu un bilet cumpărat în regiunea Piemonte.

Românii erau în trecere printr-o localitate de lângă Torino, unde s-au oprit să mănânce ceva şi au cumpărat împreună câteva lozuri.

Unul din lozuri a fost cel câștigător, care le-a băgat românilor în buzunar, un milion de euro.