O purcelușă vietnameză, o capră născută pentru a fi pe scenă, un cățel în cărucior cu rotile și o bufniță polară își întind aripile spre unul dintre premiile de la „Ham talent”, duminică la Antena 1.

La „Ham talent” telespectatorii vor descoperi noi vedete necuvântătoare care însă au un cuvând greu de spus pe scena dedicată lor. O purcelușă vietnameză este cea mai bună prietenă a unei fetițe împiedicată de o boală nedreaptă să se joace cu alți copii, o capră demonstrează că știe perfect ce are de făcut pe scenă pentru a atrage cât mai mulți fani, iar o bufniță polară superbă își întinde aripile către premiul oferit pentru frumusețe. Concurență serioasă îi vor face însă și câini, pisici și porcușori de Guineea. Deși este de ceva timp într-un cărucior cu rotile, un cățel se bucură din plin de viață și îi este sprijin real pentru stăpâna lui: păzește banii cu orice preț. Cum îi pun membrii juriului vigilența la încercare și cum reacționează simpaticul patruped, duminică, de la 20:30, la Antena 1.

Premiul pentru cel mai talentat animal va fi disputat în această ediție de câini pasionați de agility și disc dogging, alții care știu să iasă învingători la alba-neagra, dar și de un cal pur sânge arab care vrea să fie un partener de dans de nădejde. Emoționantele lecții de viață date de oameni și animale vor stârni nu doar admirația membrilor juriului, ci și lacrimile lor. „Mie mi se pare grozav că avem varietate de animăluțe de companie pentru că asta arată că ne putem bucura de orice prezență și ne învață să fim mai toleranți față de gusturile și preferințele altora”, va mărturisi Gabriel Cocu.

Talentate, frumoase, sensibile și credincioase, toate animalele prezente pe scena de la „Ham talent” îl inspiră pe Liviu Vârciu, cel care speră să găsească până la finalul sezonului calea spre inima frumoasei Diana Munteanu. Liviu nu va rata niciun prilej de a-i aminti Dianei că așteaptă să se hotărască ce animal își dorește, nu de alta, dar să știe cât de mare trebuie să fie curtea casei în care vor locui.

cal - ham talentcapra - ham talentliviu varciu porumbelpurcelusa vietnamezapisici si porumbel