O poliţistă din Braşov s-a sinucis împuscându-se în cap chiar de ziua ei

O tânără din Braşov şi-a pus capăt zilelor chiar de ziua ei câdn trebuia să împlinească vârsta de 29 de ani. Tânăra găsită noaptea trecută împușcată în cap într-un apartament din Brașov,  era ofițer de poliție în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov. Tânăra s-a împuşcat folosind arma din dotare.

Sabina a fost găsită moartă de soţul ei, agent de poliţie. Acesta a sunat la 112, la faţa locului deplasându-se poliţiştii şi un echipaj SMURD. Potrivit medicilor, victima prezenta o plagă împuşcată în tâmplă, astfel că a murit pe loc.

Femeia s-a împușcat în cap cu arma din dotare (pistol Carpați), a lăsat un bilet de adio. Se pare că ea s-ar fi sinucis din cauza geloziei.

”O persoană de sex feminin în vârstă de 28 de ani a suferit leziuni incompatabile cu viaţa. Personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a o salva. Aceasta a fost declarată decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, maior Ciprian Sfreja.

Soțul ei este de asemenea, polițist la SICE. Cei doi erau căsătoriți din luna septembrie.

Tânăra a fost încadrată în Politie la data de 01.07.2016, cu gradul de agent de politie și repartizata la IPJ Brașov, fiind numită în funcția de ajutor sef post la Postul de Politie Comunala Bod.

În perioada 2019 -2021 si-a desfasurat activitatea în cadrul serviciului resurse umane, linia de muncă secretariat, documente clasificate și arhivă.

La data de 01.03.2021, în urma concursului susținut, a fost trecută în corpul ofițerilor de politie, cu gradul profesional de subinspector de politie și numită în funcția de ofiter la Biroul de Analiza și Prevenire a Criminalității.

Ultima testarea psihologica a fost efectuata în luna ianuarie 2021.