Unul dintre cei mai romantici artiști din Republica Moldova, Vali Boghean, lansează un nou single intitulat “M-am Îndrăgostit (dintr-o întâmplare)”. Producția muzicală povește istoria unei iubiri ce a apărut din serendipitate. Starea piesei este perfect redată prin harmonica nostalgică, chitara emotivă și vocea sensibilă a romanticului Vali Boghean.

Textul și melodia piesei „M-am Îndrăgostit (dintr-o întâmplare)” este semnat de însuși Vali Boghean. Aranjamentul piesei este produs de către Valeriu Șchirca. Piesa este una îndrăgită de către fanii artistului ce au asculta-o doar la concertele lui, însă decizia de a o lansa a venit din dorința de a-și bucura susținătorii în pragul Sărbătorilor de Iarnă.

„Piesa „M-am Îndrăgostit (dintr-o întâmplare)” este relativ nouă deoarece am interpretat-o doar în timpul concertelor noastre. Am decis să o lansez din motiv că am simțit o frumoasă conexiune creată făță de ea în timpul live-urilor noastre atât în România, cât și în Basarabia. Un alt motiv este și faptul că se apropie una din cele mai frumoase perioade ale anului, în care trebuie să simțim și împărțim emoții pure și frumoase. Ce poate fi mai curat și mai frumos decât iubirea, căci doar ea ne face să fim mai buni și mai aproape de cei care dorim să devenim”, a dezvăluit Vali Boghean.

Cunoscut pentru piesele sale pline de sinceritate și apreciere a frumosului, Vali Boghean a devenit unul unul dintre cei mai îndrăgiți artiști basarabeni atât în Moldova, cât și în România. În prezent, artistul lucrează cu proiect său, Vali Boghean Band, din care fac parte unii dintre cei mai talentați și apreciați intrumentiști din Moldova.