În aceste zile agitate în care coaliţia de guvernare e în prag de destrămare iar ultimul Rege al României, moare, o nouă forţă politică prinde tot mai mult contur şi se extinde de la o zi la alta în toată ţara. 

Construit de la zero de tineri care nu au mai fost în alt partid, Noua Românie se extinde rapid în toată ţara, spre nemulţumirea marilor partide.

Nimeni nu a crezut în ei, nu au dat doi bani pe ei, iar acum sunt de neoprit, s-au extins în toată ţara şi chiar în Diaspora.

Au pornit patru la drum iar între timp au primit peste 6000 de cereri de înscriere. Şi asta în condiţiile în care televiziunile nu vor să îi promoveze, nu vor să spună nimic despre partidul fenomen care prinde contur tot mai mult.

Schimbarea reală şi în folosul românilor nu o vor face actualii politicieni, este de părere fondatorul PNR.

Noua Românie s-a născut ca o formă de revoltă la actuala clasă politică. PNR este partidul milioanelor de români care nu mai vor să gireze prin votul lor actualii politicieni. PNR este şansa prin care noi românii producem schimbarea pe care ne-o dorim. PNR este partidul creat de români pentru români. Fiecare după putinţă, pricepere şi timpul disponibil, este invitat să se alăture PNR pentru ca împreună să-l creştem şi împreună să schimbăm România. Dacă credem că actualii politicieni care de 27 de ani îşi bat joc de noi în toate felurile, ne fură non stop, vând tot ce e mai de rpeţ prin ţară, vor face ceva bun pentru noi toţi, ne înşelăm amarnic. Noi, milioanele de români i-am pus acolo la cârma ţării şi tot noi, milioanele de români, prin vot democratic să-i dăm joc pentru că nu mai merită nici praf în ochi pentru tot ceea ce ne-au făcut de la Revoluţie încoace. Români hai să ne unim forţele în cadrul PNR şi să le arătăm lor, politicienilor că ne-am trezit la realitate şi că nu le mai permitem să ne calce în picioare şi să îşi bată joc de noi. Gata cu umilinţa, să înceapă marea schimbare”, a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele PNR.

Poţi să te alături echipei Noua Românie doar dacă ai minim 18 ani şi dacă nu ai mai fost în alt partid în ultimii şapte ani şi dacă eşti de acord să plăteşti cotizaţia anuală de 60 lei.

PNR este cel mai modern partid din România. Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial, iar cotizația se achită doar prin bancă, o dovadă de transparență totală.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.

PNR este singurul partid care are cuajul să propună un proiect de lege prin care numărul parlamentarilor se reduce cu 60%, şi implicit costurile cu funcţionarea Parlamentului se vor reduce considerabil. Noua Românie va iniţia un proiect de lege pentru anularea pensiilor speciala tuturor politicienilor şi primarilor.

PNR are în prezent 31 de Organizaţii Locale, şase în Bucureşti, patru în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Italia, Germania şi 21 în marile oraşe din ţară: Ploieşti, Constanţa, Timişoara, Craiova, Cluj Napoca, Oradea, Deva, Satu Mare, Iaşi, Bacău, Bălceşti, Buzău, Tulcea, Sibiu, Braşov, Piatra Neamţ, Galaţi, Reşiţa, Arad, Baia Mare şi Tîrgu Jiu.

Pentru prima dată în România se dezvoltă natural un partid curat, format din oameni de bună credinţă care vor cu adevărat o schimbare reală în România.