O nouă eliminare bombă la Miami. Roger Federer, umilit de un jucător de pe locul 175 mondial!

O nouă eliminare bombă la Miami. Roger Federer, umilit de un jucător de pe locul 175 mondial!
loading...

Roger Federer, numărul unu mondial, cel mai bun jucător din lume, a suferit sâmbătă seară, o înfrângere usturătoare, cea mai mare din întreaga carieră. Elveţianul a fost eliminat în turul doi la Miami, de australianul Thanasi Kokkinakis aflat pe locul 175 mondial.

Şoc la Miami. Titanul Federer a fost eliminat la primul meci jucat la Miami Open 2018. Elveţianul a fost învins în mod incredibil de australianul de 21 de ani aflat pe locul 175 mondial.

După ce a câşigat primul set cu 6-3, Federer l-a cedat pe al doilea cu 3-6, iar în decisiv a pierdut în tie-break, scor 6-7(4-7).

Este victoria carierei pentru Thanasi Kokkinakis, venit din calificări.

Din cauza acestei înfrângeri, elveţianul pierde locul unu mondial, iar Nadal, deşi accidentat, revine pe prima poziţie a clasamentului ATP.

Australianul, graţie acestei victorii splendide, urcă pe locul 148 mondia, şi va juca în turul trei cu Fernando Verdasco.

Thanasi Kokkinakis

Categories: SPORT

About Author

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro