O nouă demisie BOMBĂ din Guvernul Grindeanu

O nouă demisie BOMBĂ din Guvernul Grindeanu
loading...

Demisii pe bandă rulantă din Guvernul Grindeanu după scandalul iscat după emiterea ordonanței de urgență privind modificarea codului penal și de procedură penală.

La o zi după ce Florin Jianu și-a anunțat demisia din funcția de Ministru pentru Mediul de Afaceri și IMM, vineri, procurorul Oana Schmidt-Hăineală a demisionat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Justiţiei.

Decizia lui Hăineală vine după ce vineri, Secția pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a decis la solicitarea procurorului general al României, Augustin Lazăr, încetarea detașării la Ministerul Justiției a Oanei Schmidt-Hăineală și a lui Constantin Sima.

În şedinţa de azi, 3 februarie 2017, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea detaşării în cadrul Ministerului Justiţiei, începând cu această dată, a domnului Constantin Sima, procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi a doamnei Oana Andrea Schmidt – Hăineală, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău”, se arată în comunicatul CSM.

Detaşarea la Ministerul Justiției a doamnei Oana Andrea Schmidt Hăineală, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău, s-a dispus pentru o perioadă de 3 ani, începând cu data de 7.01.2017, prin Hotărârea nr. 4 din 5 ianuarie 2017 a Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Detaşarea la aceeaşi instituţie a domnului Sima Constantin, procuror șef serviciu în cadrul Secției resurse umane și documentare din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, s-a dispus pentru o perioadă de 3 ani, începând cu data de 11.01.2017, prin Hotărârea nr. 5 din 11 ianuarie 2017 a Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Categorii: ȘTIRI

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro