Simona Halep este ridicată în slăvi de o mare campioană din tenisul mondial. Chris Evert spune că românca e favorita ei la câştigarea Australian Open şi este dispusă să parieze cu oricine că Halep va câştiga un Grand Slam în 2018. Şi fostul mare jucător Mats Wilander s-a declarat impresionat de jocul arătat de Simona Halep la Australian Open.

Chris Evert, una dintre admiratoarele Simonei Halep, a prefațat duelul pe care românca îl va disputa miercuri dimineață, împotriva Karolinei Pliskova în sferturile de la Australian Open.

Oh, Simona Halep. A salvat trei mingi de meci, dar uite cum continuă. Simona o va învinge pe Pliskova, asta e alegerea mea. După ce am văzut până acum, Simona Halep joacă cel mai bun tenis al său. A avut o perioadă foarte bună de pregătire și, pe lângă faptul că joacă un tenis bun, pare foarte bine din punct de vedere mental, capabilă să treacă peste orice obstacol. Nu are frică de nimic de când a ajuns pe primul loc în clasamentul WTA. Vă spun cu mâna pe inimă, Simona e prima mea favorită la câștigarea Australian Open. Sunt gata să pariez cu oricine că va câștiga un Grand Slam în acest an”, a declarat Chris Evert, potrivit ESPN.

18 turneede Mare Șlem a câștigat Chris Evert de-a lungul carierei în tenisul feminin.

Fostul mare jucător Mats Wilander s-a declarat impresionat de jocul arătat de Simona Halep în ultimul meci, cel cu Naomi Osaka, și crede că românca poate să meargă până la capăt și să câștige Australian Open.

Meciul cu Davis a trezit-o pe Simona! În meciul cu Osaka a fost mult mai agresivă. A fost tactica perfectă, doar așa poți să o învingi pe Osaka. Simona și-a spus că a fost aproape de eliminare și practic a fost o nouă jucătoare, cu o atitudine complet diferită. A ajutat-o și Darren Cahill, care i-a spus, după meciul cu Davis, că trebuie să fie mult mai atentă și mult mai implicată. Acum, eu cred că poate câștiga acest turneu„, a declarat Wilander, la emisiunea Game&Schett&Mats de pe Eurosport