O campioană olimpică îi aduce laude fabuloase Simonei Halep. „E regina tenisului mondial, o sportivă de aur”, spune campioana olimpică şi mondială, Camelia Potec.

Laudele la adresa lui Halep, vin pe bandă rulantă după turneul memorabil făcut la Melbourne. Campioana olimpică de la Atena, Camelia Potec, e mândră că două dintre cele mai bune sportive din lume, Simona Halep şi Cristina Neagu, vin din România.

Simona Halep e regina tenisului mondial, iar Cristina Neagu e regina handbalului mondial. Ambele sportive sunt de aur, fiecare în sportul ei, nu cred că există comparaţie„, a declarat Camelia Potec.

În urmă cu câteva zile, Cristina Neagu a fost nominalizată la titlul de cea mai bună handbalistă din lume, premiu pe care l-a cucerit deja de trei ori, în 2010, 2015 şi 2016.

Simona Halep a început pregătirile pentru Indian Wells, turneu care va fi transmis în direct de Digi Sport din 7 martie.

Simona Halep a cucerit trofeul la Indian Wells în 2015, iar anul trecut a fost eliminată în turul al treilea de Kristina Mladenovic. În 2016, Serena Williams a învins-o pe Halep în sferturile de finală.

Serena Williams revine oficial în circuitul WTA la turneul de tenis de la Indian Wells.

De luni, Simona Halep va reveni pe primul loc în topul WTA.