Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat că le-a răpit, violat şi ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, este acuzat de o femeie în vârstă de 49 de ani din localitatea Brâncoveni, judeţul Olt, că în lunai iunie 2019, a bătut-o şi violat-o. Femeia a depus o plângere la Poliţia Caracal.

Marilena Bradosu a declarat presei că s-a hotărât să depună plăngere la poliţie după ce l-a văzut pe Gheorghe Dincă la televizor, odată cu tragedia celor două fete. Însă, femeia nu a mers ea să depună plângere la Poliție, ci oamenii legii au venit acasă la familia Bradosu, din localitatea Brâncoveni, și au întrebat de Marilena.

„A venit la noi la poartă și i-a spus mamei mele dacă mă lasă să mă duc la sapă la porumb. Și eu m-am urcat în mașină și m-am dus cu el. Mașina era gri, cu geamuri fumurii, nu se vedea nimic. Am stat în spate că a zis că ușa din față nu se deschide. Am ajuns la poartă la el, am mers în grădină. Am săpat porumbii până la 12.00. Atunci a venit, m-a tras de mână, mi-a sucit mâna și m-a tras de păr și m-a băgat în casă. După aia a zis să… S-a dezbrăcat și m-a abuzat. Am țipat și mi-a spus să tac că îmi dă în cap și mă omoară„, a povestit Marilena Bradosu la Antena 3.

Urmare a plăngerii depuse la Poliția Caracal, s-a înregistrat un dosar penal pentru infracțiunea de viol. Femeia a fost dusă la INML Olt pentru a i se face anumite controale.

Ancheta de la casa lui Gheorghe Dincă este în plină desfăşurare. Anchetatorii au adus aparatură specială pentru scanarea solului va fi folosită pentru cercetări lacasa lui Dincă.