Paula Rad a lăsat cu gura căscată o țară întreagă la Românii au talent. Lucrează ca femeie de serviciu dar interpretează dumnezeiește muzică de operă. Andra a trimis-o direct în semifinale, apăsând butonul ”Golden buzz”.

Prima ediție a sezonului șapte al show-ului Românii au talent de la Pro TV, s-a încheiat apoteotic. O tânără de 28 de ani din Cluj Napoca, ce lucrează ca femeie de serviciu la o firmă de publicitate, are o voce de înger.

A venit îmbrăcată ca pe stradă, inducând în eroare jurații, care mai apoi au izbucnit în lacrimi când au auzit-o în ce fel poate interpreta peisa „O mio babbino caro”.

Înainte de a afla cu ce se ocupă, Andra a apăsat butonul auriu și a trimis-o direct în finală, precizând că ”Am rămas fără cuvinte. Am pielea de găină chiar și după ce ai terminat de cântat”.

Stupoarea juraților a fost și mai mare când au aflat cu ce se ocupă în prezent: femeie de serviciu.

Cei patru jurați au rămas înmărmuriți la auzul veștii. După 11 ani de canto și cu o astfel de voce unică, Paula a ajuns să lucreze ca femeie de serviciu întrucât Opera din Cluj i-a spus să….mai aștepte.

Andi Moisescu a spus că trimiterea Paulei Rad direct în semifinale reprezintă un fel de dreptate la nedreptatea care i s-a făcut până acum.

Ascultați în ce fel poate cânta o femeie de serviciu din România!!!


Romanii au talent 2017: Paula Rad – Interpreteaza O mio babbino caro pe romaniiautalent.protv.ro