Un medic ginecolog este bun de plată pentru că în timpul unui control a ”dezvirginat” o pacientă. Femeia se păstra virgină pentru noaptea nunții, însă din cauza medicului ginecolog, viața ei a fost distrusă.

În timpul unui control ginecologic, medicul i-a perforat parțial himenul cu instrumentul chirurgical și astfel a dezvirginat-o pe femeia de 29 de ani.

„Am simțit durere în timpul controlului și am văzut sânge pe mănușile medicului, însă doctorița mi-a spus că totul este bine. Cu toate acestea, am rămas cu o senzație neplăcută. Pentru că bănuiam ce s-a întâmplat, am mers la o clinică privată, unde mi-au spus că himenul a fost parțial rupt. Am plâns toată ziua următoare. Nu m-am putut opri din plâns. Numai Dumnezeu și mama mea știu cât de mult am suferit“, a spus tânăra de 29 de ani, care își dorea să rămână virgină până în noaptea nunții.

Tânăra susține că greșeala medicului ginecolog l-a făcut pe logodnicul ei să pună capăt relației, deoarece acesta nu a crezut că spune adevărul, scrie Siberian Times.

Instanța a decis în favoarea tinerei și a decis că aceasta va primi despăgubiri în valoare de 45.000 de ruble, echivalentul a 800 de dolari, mai puțin decât a cerut victima, adică două milioane de ruble.

În urma acestui proces, doctorița a fost concediată de cabinetul ginecologic.