Tragedie în Capitală în noaptea de Revelion. O femeie a murit arsă de vie într-un incendiu produs într-un apartament din sectorul 2 al Municipiului București. Un copil de zece ani, aflat în apartament la momentul izbucnirii incendiului, a fost grav rănit.

Incendiul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Dristorului din Sectorul 2 al Capitalei.

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, una dintre femei a fost găsită decedată, era carbonizată. În timp ce copilul de zece ani se afla în stop cardio-respirator, iar altă femeie suferise un atac de panică și se intoxicase cu fum.

„În urma manevrelor de resuscitare efectuate, copilul a prezentat semne vitale și a fost transportat cu o ambulanță SMURD la Spitalul ‘Grigore Alexandrescu’. Din cercetările efectuate la fața locului, incendiul s-a produs ca urmare a manipulării în spațiul închis a unor articole pirotehnice care au condus la aprinderea materialelor ușor inflamabile și dezvoltarea rapidă a incendiului”, a declarat Adrian Marin, reprezentantul ISU București.